SUZI Vesti
Održana treća redovna sednica Skupštine Udruženja
15.07.2020

Treća redovna sednica Skupštine Srpskog Udruženja za Zemljotresno Inženjerstvo – SUZI održana je 4. jula 2020. godine. Za Predsednika Upravnog Odbora SUZI ponovo je izabrana dr Svetlana Nikolić-Brzev, dipl.građ.inž. kojoj je istakao mandat. Prema statutu SUZI mandat predsednika je dve godine.

Mr Jovana Borozan, dipl.građ.inž. je izabrana za blagajnika Udruženja, s obzirom da je dosadašnji blagajnik Nikola Blagojević na lični zahtev tražio da se razreši ove funkcije.

Dr Borko Bulajić, dipl.građ.inž. izabran je za predsednika Nadzornog odbora Udruženja, a dr Ivan Ignjatović, dipl.građ.inž. za člana Nadzornog odbora, dok je dosadašnji predsednik dr Ivan Ignjatović, dipl.građ.inž. na lični zahtev tražio da se razreši ove funkcije ali ostaje član Nadzornog odbora.

Glasanje članova Skupštine obavljeno je elektronskim putem. Skupština Udruženja ima 40 članova, od kojih je 27 glasalo za predložene odluke, dok preostalih 13 članova nije učestvovalo u glasanju.

Srpsko Udruženje za Zemljotresno Inženjerstvo čestita novoizabranim članovima rukovodstva, i zahvaljuje se onima koji su razrešeni funkcije na dosadašnjoj podršci radu i razvoju Udruženja.